Loading...

Poh Heng Court

Home / Poh Heng Court


We have a deep love for old walk-up apartments and we were probably even more excited than Anthony and his family to transform this quaint space into a tranquil, liveable home that would suit their lifestyle.

As the apartment is situated in a serene environment surrounded by greenery, we wanted to create an almost seamless transition from exterior to interior, bringing the surrounding tranquillity into the home through the use of natural materials and light. We observed how sunlight would enter the home at different times of the day and created distinct functional living spaces to optimise the light flow.

While we kept with clean lines throughout the home, we preserved the original ceiling (which Anthony was thrilled about) and used vintage furniture to bring texture and charm to the entire space.